Serwisy we Wrocławiu które najlepsze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • duzers
    Classic
    • 2013
    • 15

Zmiany, zmiany.

Rok czasu upłynął od ostatniej wymiany płynów eksploatacyjnych. Dzisiaj został wymieniony olej na Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 oraz filtr oleju i powietrza na Filtrona.

Przebieg 213k km :shock:

Dodatkowo moja radość urosła po wymyciu wnętrza APC i wysmarowaniu go dressingiem. Efekt jest piorunujący Wygląda pięknie!!!

Wielkie podziękowania dla kolegi diablo228 za profesjonalne podejście i dobór właściwych kosmetyków nie obciążających od razu portfela. Polecam zakupy u w/w kolegi

Oto mój zestaw do pielęgnacji auta. Nie od razu Rzym zbudowano, jednak uważam, że jak na początku coś tym powinienem zdziałać. Glinka już czeka w gotowości od pół roku

ALH automat CHIP by Tune-up 130KM 268Nm
  • mil
    Drive
    • 2011
    • 50

Jakie możecie polecić serwisy we Wrocławiu?

Które są dobre i mają normalne ceny, bo wiadomo że tanio nie zawsze znaczy dobrze.

Mi się kończy gwarancja 2 letnia w połowie grudnia 2013 i nie widzę sensu płacić im ponad 1000 zł. Mam przebieg 27 tys. tylko.

Napiszcie proszę dobre serwisy mechaniki, klimatyzacji oraz instalacji gazowych.

Ja mogę polecić Abart, robiłem u nich ustawanie oprogramowania gazu, po słynnej aktualizacji która sprawiało że jednocześnie spalało auto gaz i benzynę.

Serwis autogaz:
    Abart
    Adres: Krzemieniecka 5, 54-613 Wrocław

Telefony
    tel. 71 342 32 52
    tel. 71 357 48 01
    bramka PLUS GSM 693 372 140
    tel. magazyn 71 374 40 41
    faks 71 357 48 02

bok@abart.com.pl

WWW:
    Home. Witamy na stronach zajmujących się tematyką instalacji gazowych. Proponujemy Brc Sequent, Landi Renzo, Prins Vsi, Agis

Komentarz

• xisqo
      Drive
      • 2013
      • 54

Podbijam i też z chęcią się dowiem gdzie serwisujecie swoje samochody we Wrocławiu...
      Od niedawna jestem posiadaczem RSki II FL i szukam sprawdzonego człowieka - dobrego mechanika, który ją "poprowadzi" przez najbliższe lata.

Ktoś może kogoś polecić ?
      103KM --> 143KM ---> 170KM

O II FL RS http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74933

Komentarz

Pracuję...